duminică, 6 decembrie 2015

HOLOCAUSTUL (GENOCIDUL) EVREILOR IMPOTRIVA ROMANILOR

                                                                  http://

 Gem târgurile de carte, librariile, standurile stradale, de carti scrise de evrei, în care, de nenorocirile întâmplate în România, de la 23 august 1944, pâna în anul 1989, sunt de vina doi români, Gheorghe Gheorghiu-Dej si Nicolae Ceausescu. De ce vor sa ascunda ceva cutremurator de grav?


Responsabilitatea pentru tot ce s-a întâmplat în comunism apartine unicului factor de decizie, partidului comunist, de la factorul centralizat, la cel teritorial. El hotaraste ce sa se faca si cum sa se faca.


Factorul comunist de preluare a puterii în Basarabia, nordul Bucovinei si Tinutul Herta, în timpul rebeliunii iudaice antiromânesti din 1940, a fost detinut de evrei. Tot de ei, în continuare, asa cum reiese din tabelele cu repartizarea teritoriala a sutelor de evrei comunisti (Vezi Holocaustul (genocidul) evreilor împotriva românilor). E de ajuns sa suprapunem localitatile din care s-au facut arestarile si întemnitarile românilor, dar si deportarile si ne dam seama cine a decis ca asupra românilor sa se practice genocidul. Soldatii sovietici mongoli si nu numai, nu stiau care sunt români, sau de alt neam. Si nici alti conducatori veniti degraba din URSS. Evreii localnici stiau.

                      https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2014/11/28/14-15-mai-1948-o-noapte-a-sfantului-bartolomeu-in-varianta-comunista-cele-mai-mari-arestari-din-istoria-romaniei/                    


                     http://miscareaderezistentasfvasilecelmare.blogspot.ro/2013/10/evreiiaurultalmudul-si-holocaustul.html         

                         http://www.altermedia.info/romania/2014/04/09/holocaustul-gogorita-diabolica/                




www.romaniacarnavalului.com/2011/01/holocaustul-genocidul-evreilor.html          
                                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu